Deze 7 Apple-producten zien we waarschijnlijk nog dit jaar

Apple Launch
Natuurlijk wordt er onophoudelijk gespeculeerd over nieuwe Apple-producten en de bijbehorende details, specs, functionaliteiten etcetera, maar wat denken we de komende paar maanden nog te kunnen verwachten? We zetten het op een rijtje.

1. Een 4K iMac met 21,5 inch scherm
Een build-versie van Apple’s El Capitan lijkt te wijzen op een iMac met 21,5 inch scherm. De code werd door 9to5Mac gespot. Apple doet dergelijke aankondigingen vaak op zijn event in oktober, dus wie weet.

2. De tweede Apple Watch
Hij zal in 2015 hoogstwaarschijnlijk niet te koop komen, maar de kans is wel degelijk aanwezig dat Apple het nieuwe model zal tonen in september, gelijktijdig met de nieuwe iPhone, zoals het dat vorig jaar ook deed.

3. Laatste versies iOS 9 en OS X El Capitan
Deze softwareupdates worden zo goed als zeker deze herfst onthuld. Voor iOS 9 kunnen we onder andere een slimmere Siri verwachten.

4. Nieuwe versie Apple TV
Er is al drie jaar geen nieuwe settop-box gekomen, en de geruchten gingen dat hij in juni dan toch echt gepresenteerd ging worden – dat bleek helaas niet het geval, maar wellicht later dit jaar.

5. Nieuwe TV streamingservice
Zowel de Wall Street Journal als de NY Times hadden bronnen die zeiden dat deze dienst deze herfst zou worden gepresenteerd, dus die kans lijkt behoorlijk groot.

6. Nieuwe iPads
De iPad Air én de iPad mini krijgen vermoedelijk een update. Traditioneel gebeurd dat in oktober.

7. iPhone 6S, 6S plus en 6C
En uiteraard de nieuwe iPhones waar we met spanning naar uitkijken. Volgende maand is het zo ver. Waarschijnlijk komt de 6C, een iPhone van slechts 4 inch groot, in het eerste kwartaal van 2016 op de markt – misschien zien we hem al dit jaar.

3 reacties

  1. Dat Apple TV nu niet met Apple Music werkt is wel echt een blamage. In principe een ideaal device voor in je stereo toren (’80s!), nu heb ik daar een oude laptop voor in gebruik wat een beetje overkill is (hoewel het wel een 10 jaar oud beestje is, mijn iPhone heeft waarschijnlijk meer rekenkracht…

  2. We roepen al 3 jaar dat er een nieuwe Apple TV komt. Maar die komt er niet!! Apple laat de Apple TV voor wat het is, ding verkoopt nog, dus waarom zouden ze ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *