Deze iPhone game krijgt eindelijk een update

De laatste update van het spel was in augustus 2014
De laatste update was in augustus 2014!

We hebben het natuurlijk over het spel ‘Tiny Wings’. Het spel kwam jaren voordat Flappy Bird uitkwam en is waarschijnlijk een van de beste spellen op de iPhone. De spelers kregen een vroeg kerstcadeautje met de nieuwe update.

De nieuwe update is ook nog een ingrijpende: je krijgt vijf nieuwe levels in de zogenaamde ‘flight school’ modus, waar je tegen andere vogels kan racen aan het einde van een level. Deze modus is zo lastig, dat alles wat beter is dan de laatste plek is een win.

Verder kun je de app ook spelen via een Apple TV apparaat. Het spel kost wel $2,99 maar dan kun je het zeer verslavende spelletje dan we; op je TV spelen. Maker Andres Illiger zette een preview op Youtube.

[gv data=”g63IHdddJ0Q”][/gv]

Het ziet er naar uit dat het Apple TV spel een goede investering is voor mensen die het spel vaak spelen.

Ook de graphics van het spel kregen een update. Tiny wings heeft nu een mooie resolutie, die past bij de schermen van de iPhone 6 en 7.

Tiny Wings kwam voor het eerste uit in 2011 en stond meteen in de top van meest gedownloade apps van de App Store. Volgens sommige spelers is het feit dat het spel weinig updates krijgt een reden waarom het spel nog steeds immens populair is.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *