Deze monster-batterij laadt 11 apparaten tegelijkertijd op

Monster voor al je apparaten
Er zijn weinig luxe batterijen op de markt met deze hoeveelheid opties.

In een tijd waarin praktisch ieder nuttig apparaat een kabeltje met stroom vereist is het handig als je die stroom altijd bij je hebt. We hebben immers allemaal powerbanks, noodbatterijen en kleine zonnepaneeltjes, maar wat nou als je alle gebruiksgemakken en die zonne-energie samenvoegt met een vleugje (elektronische) steroïden. Dan krijg je de River, een kolossale ‘draagbare’ batterij met maar liefst 11 (tegelijkertijd bruikbare) outputs voor al je stroom-behoeften on the go.

We schrijven bij Apparata regelmatig over nieuwe (soms absurde) draagbare batterijen, maar de River topt die lijst zonder twijfel. Okay, de Anker PowerHouse heeft 120.000 mAh aan energieopslag tegenover de 114,000mAh van River. Maar wacht, dit bakbeest kan wel mooi 500 watt lever aan 11 apparaten… tegelijkertijd!

Okay, hij is niet zo draagbaar als Mophie’s Powerstation AC of de Lifepack maar pompt daarentegen wel 5 keer zoveel watt (door 2 AC-outlets) als de eerste, en heeft een zonnepaneel dat minstens 10 keer zo groot is als de tweede.

[gv data=”jIMqZfofEbU”][/gv]

Specs
Je levert met River’s 5 kilogram zeker een beetje in op mobiliteit, maar krijgt daar absolute power voor terug. Binnen 6 uur aan de netstroom is het bakbeest opgeladen, al is er ook de mogelijkheid om hem binnen 9 uur via je auto op te laden, of tussen de 10 en 15 met het optionele zonnepaneel ($299 dollar).

Wat kun je allemaal opladen met de River? Nou, vul het zelf maar in, want je hebt de beschikking over twee USB 2.0 snellaad-outlets (smartphones), twee gewone USB-ports (speakers, gadgets), twee USB-C-ports (smartphones, tablets), twee AC-outputs (laptop) en een 12V auto-port.

Reviewers van TheNextWeb probeerde door middel van een extreme marteltest te kijken of de River daadwerkelijk de beloofde performance haalde. Ze hingen twee smartphones, een Google Pixlebook, een MacBook Pro, twee camerabatterijen, een iPad en een elektrisch scheerapparaat aan de batterij. Met 55 procent ‘juice’ in de River over, hadden ze daarentegen niets meer dat opgeladen moest worden. Kortom, het monsterlijke apparaat van $699,- dollar kan zo’n beetje alles wel aan.

Althans, met 500 watt is het krachtig genoeg om de meeste apparaten van stroom te voorzien, maar bijvoorbeeld een gamecomputer of een mini-koelkast vragen doorgaans meer dan die 500 watt, wat problemen kan veroorzaken. Ook stellen dezelfde reviewers dat sommige bijgeleverde kabeltjes niet helemaal naar behoren werkte. Maar goed, als je 700 dollar neertelt voor een batterij, dan kun je voor een paar extra pegels heus wat vervangende kabeltjes kopen.

Foto @Ecoflow

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *