Deze Nederlandse startup vist miljoeneninvestering binnen

Crowdy News
Het Groningse Crowdynews combineert nieuws met social media en denkt hiermee de wereld te gaan veroveren. Investeerders zien er in ieder geval brood in.

De startup wist 3,7 miljoen euro binnen te halen. Dit is de tweede keer dat het bedrijf een investeringsronde doet. In totaal hebben de Groningers een bedrag van 6,2 miljoen euro in de pocket. Met dit geld willen ze de dienst wereldwijd verder uitbreiden.

Momenteel is Crowdynews onder andere actief in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Potentiële belangrijke markten voor het bedrijf zijn de VS en het Verenigd Koninkrijk. De twee landen hebben dan ook de hoogste prioriteit op de lijst van wereldwijde uitbreiding.

Het Nederlandse bedrijf bestaat uit experts op het gebied van sociale media en verkopen verzamelde informatie door aan nieuwswebsites. Deze sites plaatsen dan weer die gewilde content via hun eigen kanaal op social media. Op deze manier kunnen lezers snel worden bedient met het laatste nieuws en winnen de nieuwswebsites aan populariteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *