Deze PlayStation-klassieker krijgt een eigen film


Met Spider-Man-acteur Tom Holland in de hoofdrol.

Sony heeft in de console-oorlog van de afgelopen 2 decennia niet voor niets zo’n twee keer zo veel spelcomputers verkocht als de grootste concurrent, Microsoft. Een van de redenen waarom PlayStation zo veel gebruikers heeft, is vanwege de ijzersterke exclusives. Een van de meest gerenommeerde exclusives (afgezien van God of War, natuurlijk) is de Uncharted-reeks. Die actieserie zal worden omgetoverd tot een ware film.

Fans van de populaire serie (tot en met deel 3) moeten helaas binnenkort een andere game gaan zoeken om online te spelen, omdat recentelijk bekend werd dat de Uncharted-servers binnenkort offline gaan. Om die pijn een beetje te verzachten zullen liefhebbers van Nathan Drake de bombastische avonturen van de held op het witte doek kunnen gaan aanschouwen.

Ze zullen wel nog even moeten wachten, want Uncharted komt pas op 18 december 2020 naar de bioscoop. Dat is, als hij überhaupt uitkomt. Het project is namelijk al sinds 2008 in productie. Toen was de toekomstige hoofdrolspeler Tom Holland (de huidige MCU Spider-Man) nog niet eens geboren. Bij wijze van spreken, dan.

Eerder kwam er al een short film uit over Uncharted, waarbij Firefly-acteur Nathan Fillion de hoofdrol speelde. Fillion ziet er daarbij praktisch exact hetzelfde uit als Nathan Drake, terwijl Holland een totaal ander uiterlijk heeft. Wellicht dat Holland de actieheld in zijn jonge jaren zal vertolken, wat suggereert dat we een Uncharted-prequel krijgen. Hoe dan ook, het is nog even wachten geblazen.

Tot die tijd check je hieronder de short Uncharted (2018)
[gv data=”v5CZQpqF_74″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *