Deze powerbank laadt je MacBook op!

Mophie Powerstation AC
22.000mAh aan pure kracht.

Hoewel we nu al een tijdje stopcontacten in Sprinters hebben, komt het nog vaak genoeg voor dat je tijdelijk zonder stroom zit. Een powerbank is veelal al een goede oplossing voor je smartphone, maar wat doe je met je lege laptop on the road? Mophie’s Powerstation AC, natuurlijk.

De Cadillac onder de powerbanks is zo absurd krachtig, dat deze een MacBook maximaal 15 uur van stroom kan voorzien. Of zo’n 100 uur je smartphone. Het beest van 22.000mAh pompt gerust 100 Watt uit de AC-output. Maar brute capaciteit is niet de enige reden waarom dit apparaatje van 126 gram – schrik niet – $199,95 kost.

[gv data=”bH0f-yrK9qI”][/gv]

De ongeïnspireerd getitelde powerbank heeft namelijk ook een 30W USB-C-aansluiting (PD) voor je smartphone/voor het snelladen van je iPhone en met de USB-A-port kun je zelfs nog een extra powerbank opladen… Ik zeg maar wat. Tot slot kun je door middel van de prioriteit-functie gerust al je apparaten ’s nachts opladen. De powerbank laat namelijk wanneer je de gadget in het stopcontact plugt eerst alle stroom door voor eventuele aangesloten apparaten. Nadat je smartphone en laptop zijn opgeladen wordt de Powerstation AC zelf pas opgeladen.

Gelukkig leven we in een wereld waarin 22.000mAh kattenpis is, want met de Anker PowerHouse neem je gemakkelijk zo’n 120.600mAh met je mee. Jazeker, met die ‘draagbare’ accu kun je met gemak een mini-koelkast van stroom voorzien. Als het dan om mobiliteit gaat, dan is de LifePack misschien een betere optie. Dit is namelijk een rugzak, maar tevens een volledig draagbaar kantoor.

Foto @Mophie/TheVerge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *