Deze superhelden zie je snel in Mortal Kombat 11 [trailer]

mortal-kombat-11-kombat-pack
Het populaire vechtspel verrast met actiehelden in Kombat Pack.

Mortal Kombat 11 kwam in april uit en collega Yannick was toen blijkens zijn recensie erg enthousiast. Met name de bijzondere karakters en hun creatieve wijze om de tegenstander zo creatief mogelijk af te maken spraken tot de verbeelding.

Inmiddels is de game dus al weer even op de markt en het wordt tijd voor vernieuwing. Daarom brengt Mortal Kombat een Kombat Pack uit. Met dit pack kan je tegen betaling extra iconische vechters kopen. ALs je het hele Kombat Pack koopt voor € 39,95 (in de PS-store) krijgt je een week eerder toegang tot de 6 nieuwe karakters dan andere spelers. Ook ontvang je dan exclusieve skins en exclusieve uitrustingssets.

Je kunt de actiefiguren ook per stuk aanschaffen. Ze kosten dan (voor zover bekend) € 5,99 per stuk, maar je krijgt dan geen extra toegang, skins of uitrustingen. Inmiddels heeft Mortal Kombat de actiefiguren voor de komende maanden bekend gemaakt en daar zitten flinke verrassingen tussen. Zo zien we:
– Sang Tsung, die al beschikbaar is;
– Nightwolf, die je ook al in kunt zetten;
– Terminator T-800 (vanaf 8 oktober). Inderdaad, de meedogenloze held uit ‘Terminator: Dark Fate’ komt hier ook zijn mannetje staan. Deze keer zelfs legaal;
– Sindel (vanaf 26 november);
– The Joker (vanaf 28 januari). Batman beleeft een rustig begin van 2020, want zijn eeuwige superheld komt ook hier eerst proberen schoon schip te maken;
– Spawn (vanaf 17 maart 2020).
De genoemde data zijn data voor de voorverkoop. Reguliere spelers die het Kombat Pack niet kopen kunnen een week later aan de slag met hun actiehelden.

Of er nog nieuwe actiehelden toegevoegd worden is nog niet bekend. Wel weten we dat ‘Ash’ uit ‘Evil dead’ niet zal verschijnen, zo liet Bruce Campbell via Twitter weten.

Ter ere van de nieuwe onthullingen bracht men een nieuwe trailer uit waarin de actiefiguren alvast hun komst kenbaar maken. Hoewel er geen geweld te zien is merk je aan de trailer al dat deze nieuwe vechtmachines weinig rekening zullen houden met een zwakke maag van de speler.

[gv data=”bRjbIuJWtlg”][/gv]

Foto: afkomstig uit de PS-winkel van Mortal Kombat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *