Deze titels voegt Disney Plus toe in december [video]

disney-plus-releases-december-2019
De catalogus wordt weer flink uitgebreid. Dit is het overzicht.

De immens populaire streamingservice van Disney Plus timmert, ondanks bijzonderheden in het aanbod, flink aan de weg. Ook in december heeft zij weer tientallen nieuwe releases op het programma staan. Van ‘Thor: Ragnarock’ via ‘The Incredible Dr. Poll’ tot de documantaire ‘One Day at Disney’, het komt allemaal voorbij. Dit zijn de hoogtepunten.

Vanaf morgen zijn Garfield en diverse minder bekende Marvel-titels te zien. Ook wordt het aanbod series fors uitgebreid. Op 5 december komt er als Sinterklaascadeau een koffietafelboek uit dat een kijkje biedt achter de schermen van Disney. Tegelijkertijd gaat op de streaming service de gelijknamige film ‘One day at Disney’ in première, samen met de eerste afleveringen van de bijbehorende serie. Daarna zullen steeds nieuwe delen van de in totaal 52 delen tellende serie bijkomen. Ook ‘Thor: Ragnarock’ gaat op Sinterklaasdag in première bij Disney Plus.

Tussen Sinterklaas en kerst valt er ook meer dan genoeg te genieten. Zo kun je op 6 december The Mandalorian – Chapter 5 verwachten, samen met High School Musical: The Musical: The Series – “Homecoming” en Encore! – “Annie Get Your Gun”.

Op 13 december is ook de zesde aflevering van The Mandalorian beschikbaar. Tevens zie je dan de bevindingen van Jeff Goldblum als hij onderduikt in de Gaming-wereld.

Voor de tweede helft van december zijn nog niet alle releases bekend, maar op tweede kerstdag weten we al wel dat ‘Star Wars: The Last Jedi” als digitaal kerstcadeau wordt toegevoegd. Deze kan dus binnenkort van het lijstje met missende blockbusters af.

In een trailer deelt Disney Plus zelf een aantal hoogtepunten en releasedata van nieuwe afleveringen van populaire series. Deze zie je hier:

De, volgens auteurs, volledige lijst releases tot en met 15 december kun je hier vinden.

3 reacties

  1. Thor Ragnarock en Star Wars The Last Jedi zijn in Nederland al enige tijd te zien op Disney+. Deze aankondigingen zijn volgens mij voor de Amerikaanse markt bedoeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *