Deze twee topgames zijn nu beschikbaar voor de Switch

Auteur: , Geen reacties
Jazeker, Fortnite is daar een van

Bethesda en Epic Games droppen allebei een toffe gratis game voor de Switch.

De E3 is niet alleen een gigantisch feest voor hardcore shooterfanaten en veteranen van een franchise, maar tevens voor Nintendo Switch-eigenaren. Nee, Nintendo onthulde vandaag tijdens hun persconferentie geen verrassende titels voor hun ontzettend succesvolle console/handheld, maar stiekem zat een deel van de fans ongetwijfeld te wachten op wat titels die ze tot dusver niet konden spelen. Dat is nu werkelijkheid geworden.

Het was al een beetje uitgelekt, maar de populaire Battle Royale-game Fortnite is nu beschikbaar voor de Switch. Jazeker, nu beschikbaar. Veelal zijn gamers gewend dat ze klaargestoomd worden door games die amper een presenteerbare demo hebben, maar Nintendo voerde hier een klassieke ‘Bethesda’ uit.

Hoezo Bethesda? Nou, de ontwikkelaar achter Fallout en Skyrim (nu beschikbaar op Tamagotchi en je koelkast) onthulde in 2015 de gratis Fallout-spin-off Fallout Shelter op de E3, waarna de game direct beschikbaar was (in eerste instantie alleen voor iOS). En boem, nu is daar Fortnite, direct beschikbaar op Nintendo’s console.

Maar er is meer, want ook de hierboven genoemde titel van Bethesda is nu voor de Switch te downloaden. Jazeker, de strategiegame die zich afspeelt in de post-apocalyptische wereld van Fallout is 3 jaar na de release eindelijk voor Nintendo’s nieuwste platform beschikbaar.

Naast deze twee gratis titels komen er natuurlijk ook wat andere games naar de Switch, waaronder een nieuwe Pok√©mon-game en Super Smash Bros Ultimate (die op 7 december in de winkels ligt). Daarover vind je in dit artikel over onze verwachtingen van de E3 2018 meer. Spoiler alert: alle voorspellen zijn zo’n beetje uitgekomen!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).