‘Deze vernieuwingen komen naar de iPhone SE’

De huidige iPhone SE
Eindelijk! Als het waar is..

Dit jaar komt er dan eindelijk een opvolger van de huidige iPhone SE. Deze ‘iPhone SE 2‘ krijgt moderne specificaties en is klaar om er weer een paar jaar tegenaan te gaan.

Een nieuw gerucht wijst erop dat de SE 2 ondersteuning gaat bieden voor draadloos laden. Daarnaast spreekt men over een glazen achterkant. De betrouwbaarheid over dit gerucht is moeilijk na te gaan en dus is het goed om de berichtgevingen met een korreltje zout te nemen. Toch klinkt het veelbelovend en zou het de iPhone SE een meer premium smartphone maken.

De iPhone SE 2 krijgt naar verwachting de A10 chip van Apple, 2GB RAM geheugen en 32 of 128 GB opslag. Een nieuwe camera en een nieuwe batterij moeten de gloednieuwe smartphone klaar maken voor jarenlang plezier. Dit alles in de compacte verpakking die je van Apple gewend bent. De iPhone SE is de enige nieuwe Apple-smartphone met de ‘ouderwetse’ kleinere afmetingen in vergelijking met de andere moderne smartphones van het merk. Sommige klanten prefereren de kleinere iPhone boven grotere modellen zoals de 7, 8 en iPhone X. (via Macrumors)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *