Deze vijf games moet je meteen spelen op de Playstation 4

Battlefield Playstation 4
Nog zo’n drie weken en dan kan de Playstation 4 in de Nederlandse (huis)kamers worden aangesloten. Apparata zet vast op een rijtje welke games je ieder geval moet spelen wanneer de nieuwe console uit is.

Eigenlijk valt het aantal games die gelijk te spelen zijn flink tegen. Veel spellen zijn uitgesteld, zoals Watch Dogs, welke toch wel één van dé games voor de Playstation 4 moest gaan worden bij de release. Alsnog zijn er een aantal spellen die zonder twijfel de moeite waard zijn om direct te spelen.

Battlefield 4
Inmiddels al een aantal dagen uit voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC. Maar de ervaring van de first-person shooter zal vast vele malen beter worden zodra je het spel kan spelen op de nieuwe console van Sony.
[gv data=”CrtwqDt0IEk”][/gv]

Assassin’s Creed 4: Black Flag
In dit avonturenspel moet je als Britse piraat en lid van de Assassin-Orde je missies volbrengen in de grote drie steden van de Caraïben. Dit zesde deel van de Assassins Creed-reeks zal gelijk met de release van de Playstation 4 beschikbaar zijn.
[gv data=”5Cwj1RQbOzM”][/gv]

KillZone: Shadow Fall
Alweer de zesde game in de KillZone-serie. Het spel speelt zich 30 jaar na Killzone 3 af, maar uiteraard is de oorlog nog steeds in volle gang. Het spel is de launchtitel van de Playstation 4 en dus gelijk bespeelbaar.
[gv data=”JzyibMjn7YE”][/gv]

Call of Duty: Ghosts
De nieuwe Call of Duty blijkt een groot succes. Het spel speelt zich af in Amerika, het land dat nog steeds in oorlog is sinds de aanslag 10 jaar daarvoor.
[gv data=”Zxnx3W-HA18″][/gv]

War Thunder
De eerste versies van de game zijn inmiddels al een tijdje uit voor Windows en Mac, maar zal ook gelijk beschikbaar komen voor de Playstation 4. In het spel kan je gebruik maken van vliegtuigen, gepantserde voertuigen en schepen om de oorlogen te winnen.
[gv data=”0sfA-NsbzJY”][/gv]

Check ook onze lijst met 10 dingen die je nog niet wist over de Playstation 4.

Eén reactie

  1. Mja de meesten zijn gewoon regelrechte ports van deze generatie consoles. Dus Call of Duty Ghost zal er grafisch iets beter uitzien door upscaling maar echte grafische toppers verwacht ik pas over een jaar.

    Pak er eens 1 van de eerste ps3/xbox360 games er bij, toen ze nog niet alles uit de consoles konden halen, dat zag er ook niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *