Deze website laat zien hoeveel Bitcoin-rijkdom je bent misgelopen

Bitcoin Regret Club
Als je geïnvesteerd hebt in Bitcoins, dan was je de afgelopen weken ongetwijfeld chagrijnig. Maar wat als je er echt vroeg bij was?

Je hoort de verhalen maar al te vaak: mensen die al in de beginjaren van de Bitcoin investeerden en daar vervolgens gruwelijk rijk mee zijn geworden. Toch geldt dat niet voor iedereen, want wie had er immers vertrouwen in dat de waarde tot bijna 20.000 dollar zou stijgen?

Als jij een van die zwakkelingen bent die zijn Bitcoins te vroeg verkocht heeft, dan hebben we een handige tool voor je. Maak kennis met de Bitcoin Regret Club, een website waar je precies kunt uitrekenen hoeveel jouw coins vandaag waard zouden zijn.

Het idee is simpel: je vult in voor hoeveel geld je Bitcoins hebt gekocht en op welke datum je dat deed. Vervolgens zie je de huidige waarde van jouw investering en een overzicht van producten die je voor dat geld zou kunnen kopen. Wees eens eerlijk: was die Lamborghini binnen handbereik?

Laten we als voorbeeld rekenen met 22 februari 2013, exact vijf jaar geleden. Wat als je op die dag voor 1.000 dollar aan Bitcoins had gekocht? Dan had je vandaag 350.795 dollar uit kunnen laten betalen, volgens de club goed 351 iPhone X-toestellen of 143.182 koppen koffie bij de Starbucks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *