Dit betaal je in Nederland voor de HTC One M9 Plus

Dit betaal je in Nederland voor de HTC One M9 Plus
Vind je telefoons met een 5,0-inch scherm maat armoe? HTC leeft met je mee, en biedt de One M9 aan in een maatje groter. Je moet wel even flink in de buidel tasten als je hem in Nederland wilt aanschaffen.

De eerste Nederlandse webshop heeft de HTC One M9 Plus vandaag online gezet. Belsimpel heeft de primeur en biedt de telefoon aan voor 699 euro. Exact evenveel als de huidige prijs van een reguliere One M9. Er wordt vermeldt dat de M9 Plus over 4g beschikt, wat doet vermoeden dat het om een EU-specifieke uitvoering gaat.

QHD

Het grootste verschil met de reguliere HTC One M9 is het scherm van 5,2-inch met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels, terwijl de HTC One M9 een scherm van 5-inch heeft met een full hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Waarmee het een directe concurrent is van de LG G4.

Vingerafdrukscanner

De Plus komt verder met een vingerafdrukscanner op de thuisknop en een dubbele camera aan de achterkant. Hij wordt aangedreven door een Mediatek-processor met 3GB aan werkgeheugen, er is 32GB opslagruimte aan boord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *