Dit brengt de tweede grote update van Pokémon Go

Pokémon Go
Niantic heeft vandaag een nieuwe update uitgerold voor de mobiele game.

De game-ontwikkelaar experimenteert nog volop met het spelletje. Zo zagen we bij de eerste grote update bijvoorbeeld de batterijbesparingsmodus op iOS verdwijnen. Ook de Nearby-tracker moest het ontgelden. Het systeem werkte te buggy en voegde dus niets toe.

Met de nieuwe update maakt de batterijbesparingsmodus weer diens intrede. Ook zet Niantic meer in op veiligheid. Spelers krijgen een melding in beeld te zien waar staat dat ze Pokémon Go niet moeten spelen op het moment dat er wordt deelgenomen aan het verkeer in de auto. De game kan gespeeld worden in de auto, al verdwijnen Pokémon razendsnel uit beeld. Bovendien komen eieren niet uit omdat het systeem detecteert dat je niet aan het lopen bent. De melding is dan vooral gericht aan mensen die zich bijvoorbeeld in een file begeven en denken even wat Pokémon tussendoor te vangen.

De game-ontwikkelaar test op de achtergrond een nieuwe feature dat spelers moet helpen om Pokémon te lokaliseren. Dit systeem is vooralsnog niet publiekelijk uitgerold, maar daar kan in de toekomst verandering in komen.

De nieuwe update brengt ook kleinere vernieuwingen met zich mee. Het gooien met een Pokéball moet vloeiender verlopen en er zijn enkele kleine bugs binnen de game gefixt. Verder is het mogelijk om je nickname te veranderen maar let op: dit kan slechts één keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *