Dit is de eerste Samsung Android Go smartphone

Dit is de eerste Samsung Android Go smartphone
Compact, klein en voor een selecte markt.

Android Go is een lichtgewicht variant van het besturingssysteem van Google. De belangrijkste features van Android zijn in een compactere variant samengeperst tot Android Go. Met deze versie wil Google zich richten op markten waar de budgetten nu eenmaal een stuk lager liggen, zoals Afrika of Zuid-Oost Azië.

Vandaag heeft Samsung de eerste smartphone van het merk met Android Go gepresenteerd. Het toestel luistert naar de naam Galaxy J2 Core. De J2 Core heeft 1 GB RAM geheugen, 8GB opslag, een acht-megapixel camera achter en 2-megapixel selfie camera. Het display is 5-inch groot met een resolutie van 540 x 960 pixels. Mobiele data gebruiken is er vermoedelijk niet bij, de Galaxy J2 biedt wel ondersteuning voor WiFi.

Later deze maand is de Galaxy J2 Core verkrijgbaar in Maleisië en India. Prijzen zijn nog niet bekend. De kans dat dit toestel naar ons komt is zeer klein. Zeker gezien het feit dat er vermoedelijk geen ondersteuning is voor mobiele data, maakt de Galaxy J2 Core in onze markt vrij kansloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *