Dit is de iPhone 5se?

iPhone 5se
De nieuwste iPhone lijkt voor het eerst in het wild te bewonderen.

De afgelopen dagen maakten we al nader kennis met de 5se, nog niet zo lang geleden nog bekend onder de naam ‘iphone 7c‘, en wat later in de geruchtenstroom als ‘4 inch iphone‘. Afgelopen dagen ging echter ook deze foto rond, van het toestel ‘in the flesh’. Zie hier; links de iPhone 5, rechts de 5se:

iPhone 5se leak

Als deze foto legit is, en dat lijkt het, dan weten we nu dat hij voorzien is van een TouchID vingerafdrukscanner die is verwerkt in de Thuis-knop. De front-camera zit niet boven, maar links van speaker, en het toestel lijkt mogelijk een fractie kleiner te zijn dan de 5, hoewel dit moeilijk te zien is. En that’s all folks!

3 reacties

  1. Ik zeg: groter scherm in plaats van een kleinere telefoon.

    Kijk ook naar waar het scherm onderaan stopt t.o.v. de home-knop en het feit dat er door het verplaatsen van de camera naar het zelfde niveau als de speaker er bovenaan ook meer ruimte is. Met de nieuwe technieken die zorgen voor smallere bezels is dit zeker mogelijk!

  2. Ik zeg: groter scherm in een even grote telefoon.

    Kijk ook maar eens naar waar het scherm onderaan eindigt t.o.v. de home-knop en het feit dat de camera is verplaatst naar hetzelfde niveau als de speaker wat ook voor meer ruimte bovenaan zorgt. Met de huidige technieken die zorgen voor smallere bezels is dit zeker haalbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *