Dit is de iPhone XI [video]

iPhone-XI-dummy
We weten weer beter wat we wel en niet kunnen verwachten.

De aankondiging van de iPhone XI voor september van dit jaar leidt weer tot een hoop speculatie. We zagen al renders en nu zijn we weer een stap dichterbij de onthulling van de iPhone XI. Dit komt doordat er natuurlijk naast nieuwe iPhones ook allerlei accessoires passend gemaakt moeten worden. Om de leveranciers van die items tegemoet te komen geeft de fabrikant, in dit geval Apple alvast dummy’s uit om ervoor te zorgen dat de accessoires ook op het nieuwe ontwerp passen.

Uiteraard wordt daarbij strikte geheimhouding geëist en zullen er ongetwijfeld zware contractuele sancties zijn vastgelegd als die dummy modellen toch naar buiten komen…

In de praktijk liggen ze echter zo op straat en ook in dit geval kunnen we je de eerste video laten zien. Uiteraard zijn de specs pas definitief na de presentatie, maar het feit dat de accessoires klaarblijkelijk ook al gemaakt zijn is een teken aan de wand.

We kunnen op basis van de nieuwe video in ieder geval concluderen dat er net als in 2018 drie modellen zullen verschijnen die, ook net als in 2018 dezelfde schermafmetingen hebben: 5,8″, 6,1″ en 6,5 inch met notch voor gezichtsherkenningssensor. Daarbij is ook de bijzondere, vierkante camera-uitsparing bevestigd. De iPhone XI en iPhone XI Max krijgen drie camera’s, de iPhone XI R een duo-camera.

Ook kunnen we inmiddels de eerste geruchten naar het rijk der fabelen verwijzen. De volumeknoppen zijn niet veranderd voor die van de iPad en ook het ‘frosted glass design’ is van de baan. Je kunt alle details zelf checken in het filmpje.

[gv data=”CDiqnGnW5ek”][/gv]

5 reacties

  1. My educated guess: introductieprijzen worden resp. 850, 1050 en 1250 euro en reken maar op een meerprijs van 300 euro als je de versie met grootste interne opslag wil aanschaffen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *