Dit kost de duurste iPhone SE 2020

Dit kost de duurste iPhone SE 2020

Wat als je voor de dikste versie gaat?

Ondanks de geruchten was het toch een kleine verrassing dat Apple gister een nieuwe iPhone SE onthulde. Ook een verrassing was het prijskaartje. Opeens was het Apple die een een vrij voordelige iPhone in het gamma had, wie had dat ooit gedacht.

De nieuwe iPhone SE begint bij 489 euro. Dat is de prijs als je geen iPhone hebt in te ruilen. Heb je via het Apple Trade In programma wel een iPhone aan te bieden, dan kun je een lekkere korting pakken op de nieuwe iPhone SE. Let wel, los verkopen levert in de meeste gevallen meer op. Dit is wel zonder gedoe, dat dan weer wel.

De iPhone SE 2020 is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en rood. De prijs begint bij 489 euro, maar kan alsnog behoorlijk oplopen. Want wat kost de nieuwste iPhone SE in de duurste configuratie?

Als je de iPhone SE 2020 met 256 GB neemt moet je 659 euro neertellen. Kies je voor het optionele AppleCare+ dan komt daar nog eens 99 euro bij. Dit is een verzekering van Apple. Je bent dan twee jaar gedekt tegen hardwarereparaties, inclusief maximaal twee schadevoorvallen als gevolg van een ongelukje. Ook krijg je direct deskundige ondersteuning per telefoon bij vragen.

Naast de aanschaf komt iedere iPhone SE met EarPods met Lightning-connector, een Lightning-naar-USB-kabel en een USB-lichtnetadapter (5W).

De iPhone SE 2020 is een goede aankoop als je naar het prijskaartje kijkt. Het ligt er wel net aan wat je prioriteiten zijn. Zo heb je inderdaad een snelle en frisse iPhone. Het ontwerp is echter al behoorlijk verouderd. Ook is de enkele camera op de achterkant niet meer van deze tijd. Toch heb je voor minder dan 500 euro een nieuwe iPhone in je handen. Of 659 euro als je in dit geval voor de duurste configuratie gaat.

3 reacties

 1. 659 euro voor 4(?) jaar oude techniek, onvoorstelbaar dat mensen dit blijven kopen. Ja ik ken het verhaaltjes met lange ondersteuning en restwaarde, maar een groot deel van de iPhone gebruikt doet zijn telefoon echt al na 2-3 jaar weg.

  • @evian: Je moet je discussie beter opzetten en inlezen over het onderwerp. Inplaats van eigen bevindingen probeer research te doen.

   Ik ben hier niet om voor Apple strijden alleen even erop wijzen dat als je in een echte discussie komt niet wegkomt met loze argumenten.

   Inderdaad telefoons worden op dit moment vaak binnen 3 jaar weg gegooid, maar bedrijven kijken niet naar nu die kijken naar de toekomst. Blijkt dus dat afgelopen jaren mensen steeds langer hun telefoon houden en daar probeerd apple op in te spelen.
   (Bron: https://www.google.nl/amp/s/www.vice.com/amp/en_us/article/43ejej/study-smartphone-iphone-trade-in-age-apple-event-2018)

   En wil ik je ook erop wijzen dat bijvoorbeeld hun cpu niet 4 jaar oude techniek is. Ze hebben hun eigen architectuur. Dit zou nogsteeds kunnen betekenen dat hun performance vergelijkbaar is met telefoons van 4 jaar geleden maar niet de techniek.

   Dat bedoel ik doe research voordat je niet veel betekende argumenten opnoemt. Of je moet dit doen om haat te verspreiden dat kan ook.

   Des al niet te min moet je doen waar je zin in hebt. En de producten kopen natuurlijk dat jij support 🙂

   Vriendelijke groet,

   Snia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *