Dit magazine schoot de coverfoto met een iPhone

Auteur: , 5 Reacties
Dit magazine schoot de coverfoto met een iPhone

Publiciteitsstunt of niet: het heeft een prima kiekje opgeleverd.

Daar moet natuurlijk een kleine kanttekening bij worden geplaatst. De foto is door professionals bewerkt met fotoprogramma’s. Dit heeft het blad zelf niet bekendgemaakt, maar of een foto nu met een dure camera wordt genomen of met een goedkoper apparaat: Photoshop komt er altijd bij te pas.

De dame op de cover van Elle Magazine is Margaret Zhang. De Australische babe begon haar carrière als fashionblogger en klom langzaam omhoog in de wereld van mode. De pica’s in het blad zijn geschoten door fotograaf Georges Antoni. Antoni koos Bondi Beach in Australië uit als locatie voor de shoot.

De foto’s werden gemaakt met een iPhone 7 Plus. De nieuwe in depth-mogelijkheden van het vlaggenschip van Apple werden goed benut. Op de cover is te zien dat Zhang haarscherp wordt weergegeven, terwijl haar omgeving onscherp is. Het is niet de eerste keer dat een iPhone wordt gebruikt door een professional. Het Amerikaanse blad Billboard deed het trucje als eens eerder.

Qua uitstekende camera’s is Apple niet de enige. Onder andere de Huawei P10 en de Samsung Galaxy S8 kunnen ook foto’s en video’s maken in geweldige kwaliteit. Daarnaast zal binnenkort het doek worden getrokken van de OnePlus 5. Dit nieuwe vlaggenschip van de Chinese telefoonmaker krijgt naar verluidt ook een indrukwekkende camera.

Fotocredit: Margaret Zhang via Instagram5 reacties

Ik heb zonet ook nog een foto genomen met mijn S8. Mag ik die uploaden zodat er een artikel over geschreven kan worden?
@ffw88: Als ie ook op de cover van Elle komt zou ik dat zeker doen.
@sacha: Zie ik niet zo snel gebeuren. Is namelijk een foto van mijn Golden Retriever.
Goed genoeg:
http://nitrogoldens.com/assets/top%20photo%20for%20search%20and%20rescue%20page.jpg
@sacha: Nice. Editie augustus 2003 zo te zien. Heb je blijkbaar geen iPhone met depth-mogelijkheden voor nodig voor hetzelfde resultaat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).