Dit spel zuigt: Robot Stofzuiger Simulator 2013 [Video]

Robot Vacuum Simulator 2013
Ik geloof dat we hier het spel van het jaar hebben. Vergeet GTAV of al het gedoe rond de introductie van de XBox One. Dit is degene die je wilt hebben!

Robot Vacuum Cleaner Simulator 2013 zuigt de speler mee in een fictieve wereld vol met stof en meubels om te ontwijken. Je bestuurt in dit spel een robotstofzuigertje die traag (oh zo traag) zijn weg baant door een huis terwijl het stof overal ligt. De missie is duidelijk, het wapen is dodelijk (en zuigt hard), opperste concentratie is vereist om dit tot een goed einde te brengen.

In de action packed trailer krijg je een kleine impressie van de spectaculaire gameplay. Je kan naar links, je kan naar rechts, overal staan meubels om te ontwijken, en je wordt opgezweept door een knallende soundtrack van de meest vloeiende liftmuziek ooit. We zien ook dat de Roomba customizable is met een blauwe of een rode cover, alhoewel het niet zeker is of je die later moet vrijspelen.

Dat is nog niet alles. Na het doorspelen van de Single Player verhaallijn kan je ook nog splitscreen spelen tegen je vrienden, en zo te bepalen wie het best kan zuigen. In de trailer worden nog andere ongelofelijke features beloofd zoals aftiteling en een hoofdmenu.

Gelekte foto van DLC

Er is nog geen woord over DLC, maar het zou mij niets verbazen als die er komt. Mogelijke packs met katten op de stofzuigerrobot, de DJ Roomba expansion of natuurlijk The Return of the Dust Bunny King met nieuwe campaigns zijn allemaal geruchten over dit spel.

Het beste? Dit spel is hier geheel gratis te downloaden voor zowel Mac als PC.

Keihard knallende launch trailer:
[gv data=”XlN64_oB5Og”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *