Dit wapen in Fortnite kun je niet meer gebruiken

Dit wapen in Fortnite kun je niet meer gebruiken
Epic Games heeft maatregelen genomen.

Met een recente update werd weer eens een nieuw wapen toegevoegd aan het immens populaire Fortnite. Het ging dit keer om de Infinity Blade, een krachtig nieuw zwaard. Zo krachtig, dat het spel er eigenlijk door werd verpest.

Na een regen aan klachten heeft Epic Games ingegrepen. Het bedrijf geeft toe dat de Infinity Blade niet goed genoeg getweaked is. Een speler die een vijand tegenkomt met de Infinity Blade is vrijwel kansloos. Zo konden spelers met het zwaard sneller bewegen en was één zwaai vaak al genoeg om de ander te doden. De balans was in dat opzicht ver te zoeken en dat geeft Epic Games nu toe.

Ze hebben het zwaard uit de game gehaald en gaan nu evalueren hoe het beter kan met deze zogenaamde Mythic Items, waar de Infinity Blade onder viel. Of en wanneer het zwaard een terugkaar gaat maken in Fortnite is niet bekend. Het is niet de eerste keer dat een nieuw wapen te krachtig is in Fortnite. Met de komst van de shotgun naar het spel moest Epic Games tevens het wapen opnieuw tweaken. Bij release was de shotgun tevens een veel te krachtig wapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *