Wat we weten over de spin-offs van Game of Thrones

Dit weten we over de spin-offs van Game of Thrones
We kunnen namelijk nog geen afscheid nemen!

De auteur van de orignele Game of Thrones boeken, Geortge R.R Martin, wil helaas nog niet heel veel kwijt over de spin-offs. De populaire serie stopt ermee na acht seizoenen. Gelukkig voor ons is het zevende seizoen nog niet eens uit en de verwachting is dat het achtste seizoen pas volgend jaar te zien is.

We weten in ieder geval zeker dat Jaime Lannister niet in de spin-offs van Game of Thrones zal komen. De spin-offs nemen spelen zich wel af in hetzelfde universum, aldus George R.R Martin.

Ook schreef de auteur op zijn blog dat er vooruitgang wordt geboekt met de vijf(!) andere shows in het ‘Thrones’ universum. Hij schreef verder dat de vijf shows vooruitgang boeken op verschillende snelheden en dat er een paar andere TV projecten bezig zijn waar hij verder nog niets over kan vertellen. Wellicht nog meer spin-offs?

De shows zullen overigens niet in dezelfde tijdsperiode afspelen als Game of Thrones. De huidige karakters zullen dus niet verschijnen.

Er zouden eerst maar vier spin-offs komen, maar Martin besloot er nog een aan te kondigen. Overigens schreven we eerder dat er gekeken wordt naar vier mogelijke spin-offs en er daaruit een wordt gekozen. Zou Martin ons expres gek maken van verlangen?

Verder zit Martin ook niet stil. Universal Cable Productions wil misschien drie Wild Cards series gaan produceren. Deze series zouden dan gaan over de Wild Cards serie van Martin over antologiën en mozaïeken. (Via CNet)

Hoeveel spin-offs er nou ook komen maakt niet uit. Zolang er maar één komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *