‘Draadloos laden iPhone 8 kan niet direct bij release’

Auteur: , Geen reacties
6

De nieuwe feature voor de iPhone 8 loopt vertraging op.

Voor het eerst in de geschiedenis van de iPhone komt de mogelijkheid tot draadloos laden naar de smartphone. De iPhone 8 zal worden uitgerust met deze techniek, al zal de mogelijkheid vermoedelijk niet beschikbaar zijn als het nieuwe vlaggenschip net in de winkels ligt.

Volgens John Gruber, een blogger die Apple in de gaten houdt en op de hoogte is van de laatste nieuwtjes, komt de feature pas in een later stadium naar de iPhone 8. Ook zou de mogelijkheid tot draadloos laden apart worden verkocht. De blogger weet niet of de vertraging komt door software- of hardwareproblemen. Gruber zegt dat de feature mogelijk met update iOS 11.1 naar het toestel komt. Hij vergelijkt het met de Portret-modus in iOS. Die functie werd ook aangekondigd met de komst van de iPhone 7 Plus. De feature kon pas worden gebruikt na een update van Apple.

We zitten in de laatste periode voor de onthulling van de iPhone 8. Over twee maanden is het zover. Dan presenteert Tim Cook het nieuwe vlaggenschip aan de wereld. Lees HIER 8 dingen die je moet weten over de iPhone 8.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).