‘Early-adopters’ dumpen massaal hun Apple Watch

Ebay Apple Watch
Sites als eBay staan er vol mee.

Het is nog veel te vroeg om te kunnen zeggen of de Apple Watch een succes is of niet. Vast staat dat niet iedereen die er eentje koopt er ook mee wegloopt. Dat blijkt wel uit het feit dat er op eBay inmiddels een groot aantal listings van tweedehands Apple smartwatches staat. Deze mensen hebben het ding vaak nog niet eens een week. En dat het geen doorverkopers zijn, die geld proberen te verdienen aan de hype, blijkt wel uit het feit dat veel listings als ‘nauwelijks gebruikt’ zijn aangemerkt, en dus niet ‘nieuw in de doos’ worden verkocht. Voorbeeld:

Deze Apple Watch Sport is door mij minder dan een maand geleden rechtstreeks van Apple gekocht (…) Ik verkoop hem omdat dit horloge gewoon niet echt bij mij past

Het kán een aanwijzing zijn dat gebruikers niet zo tevreden zijn over deze smartwatch, maar laten we niet op de zaken vooruit lopen.

14 reacties

  1. Wat een onzin artikel. Hoeveel staan er volgens jullie te koop en waarom is dit veel? Ik zie 1148 listings, wat een geweldig aantal zeg…

  2. Als sporthorloge lijkt het mij ideaal.. handig icm strava of runkeeper
    Maar op dit moment moet je dan nogsteeds iPhone meenemen om zo’n watch te laten functioneren, beetje matig imo.

  3. Wat een Clickbait weer, jammer.
    “Early adapters dumpen massaal hun apple watch” en dan verwijzen naar Ebay waar er tientallen opstaan terwijl hij miljoenen keren verkocht is :P. Ooh en mensen die hem nu op ebay aanbieden maar net geen week gebruikt hebben zijn geen Early Adapters meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *