Een eerste blik op de nieuwe ‘iPhone 8’

iPhone 8
Mogelijk gaat het nieuwe vlaggenschip van Apple er zo uitzien.

Officieel is het nog een geheim. Niemand weet echt hoe de nieuwe iPhone 8 eruitziet. Op basis van alle geruchten kun je echter een behoorlijk beeld creëren en dat is bij dit toestel het geval. Het is namelijk een mockup van de iPhone 8, aan de hand van het laatste nieuws.

De nieuwe smartphone van Apple zal qua voorkant enorm gaan lijken op de Galaxy S8 als dit design er ook daadwerkelijk gaat komen. De thuisknop verdwijnt en het scherm wordt helemaal doorgetrokken. Designelementen die we kennen van de laatste smartphone van de Zuid-Koreaanse concurrent.

De achterkant is bijna net zo straks als de voorkant. De achtercamera is op een verticale wijze meegenomen in het ontwerp. Deze mockup schetst een goed beeld van de toekomstige iPhone 8, die in september zal worden onthuld. (via BGR)

iPhone

3 reacties

 1. Als dit klopt:
  Wederom, van trendsetter naar al jarenlang een trendvolger ….
  Heel herkenbaar, een Iphone, de zoveelste. Koppel dat aan een een OS dat ook al 10 jaar hetzelfde oogt en je bent straks in 1 uur gewend aan je nieuwe Iphone 8 want je krijgt in feite hetzelfde, alleen de prijs is nieuw (duurder dan ooit tevoren).

 2. Grappig … op wat details na lijken alle OS-en op IOS kwa uiterlijk.

  Is een samsung s8 zoveel anders dan een s7 ? Behave die belachelijke homeknop achterop ?

  Gelukkig is dat “verouderde” IOS veiliger en sneller dan het nieuwe android. Check OA maar een speedtests tussen de “oude” iphone 7 en de gloednieuwe S8.

 3. Het ontwerp van smartphones is al een tijdje uitgekristalliseerd. Alles wat nu nog wordt bedacht is eye-candy. Om echt te impressen moet je met iets revolutionairs komen: opvouwbaar scherm of een holografisch scherm. Ik zie het niet gebeuren. Maak het ding waterdicht en voor de rest gewoon lekker blijven upgraden (geheugen (intern/extern) + processor. Voor de iPhone zou ik weer eens terug grijpen naar de iPhone 4 ontwerp. Waar wel heel veel rek in zit is het ‘smart maken’ van alle mogelijke voorwerpen om ons heen. Dat is de groeimarkt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *