Eerste beelden randloze Samsung midrangers gelekt

Galaxy S8
Het begin van een nieuwe trend in het overvolle middensegment?

We zijn inmiddels dik een half jaar verder en de introductie van dunne schermranden zet gestaag voort. Samsung gaf het voorbeeld, gevolgd door andere grote fabrikanten zoals LG, Google en Apple. Zelfs het altijd zo herkenbare Sony design lijkt op de schop te gaan.

Tot nu toe beschikken echter vrijwel alleen de echte vlaggenschepen van de fabrikanten over dit randloze design. Dankzij Samsung gaat daar dus verandering in komen. Eerder meldden we al dat de Galaxy A 2018-modellen hoogstwaarschijnlijk het Infinity Display krijgen, en vandaag is ook de eerste render van de Samsung Galaxy A5 van 2018 gespot.

Op het eerste gezicht lijkt de A5 (2018) dankzij het Infinity Display dan ook sprekend op de Galaxy S8. Het verschil zit hem, buiten de minder krachtige hardware natuurlijk, voornamelijk in de grootte en bouw van het scherm; de te verschijnen Galaxy A5 is kleiner dan de Galaxy S8 en heeft geen gebogen schermranden.

Galaxy A5 (2018)

Mocht er een vingerafdrukscanner aanwezig zijn bij de nieuwe Galaxy A-lijn, dan lijkt deze (gezien de afbeeldingen) onder de cameralens geplaatst te worden. Of de goedkopere Galaxy A3 (2018) ook een voorkantvullend scherm krijgt, is nog even afwachten. De Galaxy A7 (2018) krijgt hoogstwaarschijnlijk wel eenzelfde scherm. De smartphones worden begin volgend jaar verwacht.

Nog geen reacties

    • @RRRobert: dan kunnen ze hem net zo goed niet op de markt brengen. Het is wat mij betreft wat Samsung nog steeds zo flexibel maakt, dat ze uberhaupt een model onder het vlaggenschip hebben (nee, niet het iPhone SE argument gebruiken want die begint oud te worden), en de vlaggenschepen van Samsung worden inderdaad duurder maar ik verwacht niet dat dat overslaat op de, let’s face it, budgetmodellen.
      De Samsung A5 2017, de op het moment kleine broer van de S8, lijkt erg op de S7 (goed, oké) maar heeft geen glazen achterkant maar hoogglans plastic-ish materiaal. Dat soort besparingen leveren een goedkoper toestel op. Dat hele glazen S8 gebeuren kan me eigenlijk ergens corroderen. Krijgt er alleen maar lelijke krassen of barsten van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *