Eerste benchmarks Galaxy Note 9 met Exynos duiken op

Samsung Galaxy Note 9
Gaat Samsung de Galaxy Note 9 echt eerder op de markt brengen dan verwacht? De eerste benchmarks verschijnen immers best vroeg…

Er zijn eigenlijk elk jaar wel geruchten over het naar voren halen van de release van de Galaxy Note en ook bij de Note 9 is dat het geval. Inmiddels staan er al diverse benchmarks van het toestel online, dus Samsung lijkt lekker op weg met de ontwikkeling van zijn paradepaardje. Toch is het alweer bijna juni, terwijl de Note-reeks doorgaans in augustus een opfrisbeurt krijgt.

Galaxy Note 9 benchmarks

Op basis van de benchmarks kunnen we concluderen dat de Note 9 6GB werkgeheugen krijgt en draait op Android 8.1 Oreo. Qua snelheid zit ‘ie op het niveau van de Galaxy S9+, maar de Zuid-Koreanen gaan de boel vast nog verder optimaliseren om in augustus een betere score neer te zetten.

Dat de Exynos-chip nog niet optimaal draait blijkt ook uit de Single-Core score, want die is met 2.737 punten een stuk lager dan de score van de Galaxy S9+. Zelfs de variant met Snapdragon 845-processor haalde daar 3.648 punten. De Multi-Core score is met 9.064 punten dan weer wel dik in orde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *