‘Eerste lading Playstation 4’s in Nederland uitverkocht’

Eerste lading Playstation 4's in Nederland uitverkocht
Oh, dus u zat te wachten om op de releasedatum een PS4 op te pikken? Gaat lastig worden.

Het is geen geheim dat de 399 euro kostende Playstation 4 een hit aan het worden is. Ubisoft-directeur Guillemot bevestigde recent nog dat het aantal PS4-preorders dat van de Playstation 3 met zo’n 100% overstijgt. Iets dat overigens ook voor de Xbox One geldt.

Dergelijke populariteit lijkt er nu voor te zorgen dat de eerste lading PS4’s al is uitverkocht bij Nederlandse retailer. Volgens Tweakers worden PS4-bestellingen die nu nog bij Game Mania en Bol.com binnenkomen niet meer op de releasedag geleverd. Bij Game Mania worden alle bestellingen van vóór 24 juni op de releasedag geleverd. Klanten die hem daarna bestelden worden in december voorzien in hun PS4-behoeften. Bij Bol.com ligt die datum op 31 juli.

Dit zegt Bol.com op haar site:

Heb je de PS4 na 31 juli besteld, dan kunnen wij een levering op de dag van release niet meer garanderen. Uiteraard doen wij ons best om de console z.s.m. bij jou af te leveren. Tot op heden weten wij nog niet wanneer dit is. De releasedatum bij het product is fictief.

Dat wordt dus gamen in december, mocht je hem nog niet of na deze data hebben besteld.

PS4-impressie via Neogaf

[lg_folder folder=”Sony/PlayStation_4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. kijk, en daarom hoef ik dus geen release console. Al die chinezen zitten hun de pleuris te zweten om zo veel mogelijk consoles in elkaar te knutselen en gevoelsmatig meer kans op defecten. Zodra de druk er wat af is dan haal ik hem wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *