Eindelijk, komt Apple AirPower er dan toch aan?

AirPower
Men wacht al een tijdje op dit nieuwe product van Apple.

AirPower van Apple werd voor het eerst publiekelijk getoond tijdens een event in het Steve Jobs Theatre in september 2017. Sindsdien is het erg stil rondom dit nieuwe product. AirPower is Apple’s eigen draadloze laadstation, waar compatibele producten opgeladen kunnen worden. Van derden zoals Belkin kennen we al tal van producten, maar van Apple zelf hebben we tot op heden nog niets gezien.

De ontwikkelingen rondom AirPower zouden maar niet vorderen. Vertragingen en issues in het proces hebben ervoor gezorgd dat AirPower nog steeds niet beschikbaar is. Er lijkt licht aan het einde van de tunnnel, want volgens ChargerLAB is AirPower zowaar in productie genomen. Het product zou hoogstwaarschijnlijk nog dit jaar in handen van consumenten kunnen komen.

Het mocht tijd worden, want eigenlijk moest AirPower in 2018 al op de markt komen. De vertragingen met betrekking tot de ontwikkelingen hadden onder meer te maken met overhitting. Je wil niet dat je draadloze laadmat zomaar in de fik vliegt tijdens het laadproces. Bovendien kan dat een klap in het gezicht van het betrouwbare Apple betekenen.

De keuze om te kiezen voor uitstel is dan ook logisch vanuit Apple’s oogpunt. Het is afwachten of dit nieuwe gerucht inderdaad klopt en dat we binnenkort mogelijk meer gaan horen over AirPower.

Nog geen reacties

    • @jantje_555: kon je in 2016 meerdere producten TEGELIJK op hetzelfde matje laden dan ? Dat is namelijk het ENIGE voordeel van een matje op mijn aanrecht ipv van 3 stekkers.

      Verder is draadloos laden compleet nutteloos naar mijn mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *