Exclusief: Motorola Moto X promovideo

Motorola Moto X promovideo
De Canadese telecomprovider Rogers heeft een promovideo gemaakt waarin een schattige redhead de nieuwe Moto X introduceert, waarin verschillende features van de telefoon worden getoond. En guess what, wij hebben deze video al!

Zo zien we onder andere hoe Google Now gebruikt wordt in deze telefoon. In principe luistert de telefoon continu, en kan je dus zonder je handen te gebruiken informatie oproepen en het ding instructies geven. Ook zien we hoe de Clear Pixel-camera geactiveerd kan worden zonder handmatig dingen te openen; als je twee keer met je pols draait is de Motorola klaar om foto’s te nemen.

In de video wordt de buitenkant niet duidelijk getoond in mooie CGI beelden, maar desalniettemin krijgen we, samen met de foto’s van Motorola’s baas met het toestel, wel een aardig idee hoe de telefoon eruit ziet. Ook de specificaties worden niet onthuld, maar volgens het geruchtencircuit krijgt de Moto X een 4.3-inch 720p scherm, een 1.7 GHz dualcore-processor, 2GB aan RAM, 16 of 32 GB aan opslagruimte, een 10 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorzijde, en het geheel draait op Android Jelly Bean.

De vraag blijft natuurlijk of deze telefoon ook naar Europa komt. Omdat Motorola nog geen officiële Nederlandse importeurs heeft zal het voorlopig dus bij grijze import blijven. Of hier ooit verandering in gaat komen en wij dit toestel naast zijn concurrenten bij de lokale elektronicagigant zien liggen blijft een vraag.

Bekijk de Moto X-video HIERRR!

Nog geen reacties

  1. Hij valt me tegen, geen baanbrekende innovaties. Wel super dat hij een dual core heeft. laat aan de andere fabrikanten zien dat je geen zware skin + quad core nodig hebt om android fatsoenlijk te draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *