Finaleseizoen Game of Thrones laat lang op zich wachten

Game of Thrones met onze oude vriend, Ned Stark
Ook heeft dit gevolgen voor de aangekondigde spin-off series.

Het zevende seizoen van Game of Thrones is pas net begonnen, maar er is nu al ophef over het achtste en laatste seizoen van de succesvolle serie. Er bestaat namelijk een kans dat het laatste seizoen nog langer op zich laat wachten dan het huidige seizoen. De kans is aanwezig dat we pas in 2019 het einde van Game of Thrones kunnen zien.

In een interview met IGN meldt HBO hoofdprogrammering Casey Bloys namelijk dat de premièredatum voor het laatste seizoen nog niet vaststaat. Hoewel het script voor seizoen 8 al complet is, zijn showrunners David Benioff en D.B. Weiss nog in aan het schatten hoe lang het opnemen ervan gaat duren.

Hoewel Bloys zegt dat het een ‘big season’ is, telt seizoen 8 slechts zes afleveringen, één minder dan seizoen 7. Ook heeft de lancering van het laatste Game of Thrones seizoen waarschijnlijk gevolgen voor de vier spin-off series. Deze zullen pas te zien zijn wanneer de laatste aflevering van GoT is geweest.

Verder is bekend dat schrijver George R. R. Martin zich bezighoudt met twee van de vier aangekondigde spin-off series. Het is nog niet helemaal duidelijk wat we exact kunnen verwachten van deze interessante projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *