Flitsmeister komt in maart naar België

Flitsmeister komt met betaalde PRO-versie
Goed nieuws voor onze Vlaamse vrienden. De anti-flits-app Flitsmeister steekt nog dit kwartaal de landsgrens over naar België.

Investering

De app, die op dit moment meer dan 700.000 gebruikers heeft in Nederland, heeft een investering gekregen van het Belgische Be-Mobile, een bedrijf dat verkeeranalyses en -toepassingen maakt. Om welk bedrag het gaat wordt niet genoemd, maar dankzij de funding kan het team van Flitsmeister de komende twee jaar internationaal gaan uitbreiden.

Het eerste land buiten Nederland waar de app verkrijgbaar wordt is België. Flitsmeister laat aan Apparata.nl weten dat de app in maart live gaat bij onze zuiderburen. Het gaat om zowel de Android-, iOS- als de Windows Phone-variant. Het is een exacte kopie van de Nederlandse app, inclusief Flitsmeister PRO. Deze betaalde variant (€3,59) geeft de app meer functies, zoals het kunnen checken van de gereden topsnelheid, de snelste 0 tot 100 km/u acceleratietijd en de gemiddelde snelheid over een gereden traject. Naast deze stats kunnen PRO-gebruikers ook de maximumsnelheid per weg bekijken, evenals de flitshistorie. Na België volgen meer landen, maar welke daarna als eerst aan de beurt komt is nog niet bekend.

Flitsmeister naar je dashboard

Verder zegt Flitsmeister dat de app gebruikersvriendelijker wordt en gebruikers in de toekomst beter worden gealarmeerd over gevaarlijke situaties op de weg, zoals stilstaande voertuigen. Eerder lanceerde Flitsmeister al een alert voor naderende ambulances. Het team achter Flitsmeister zegt dat het ook van plan is om de app beschikbaar te maken in zoveel mogelijk auto’s. Denk dus aan intergratie met Google Auto en Apple Carplay.

Uiteraard blijft de kern van de app gewoon gewaarborgd: het verklikken van naderende struikrovers en flitspalen.

21 reacties

  1. in Belgie is het aanbod van coyote gebruikers vrijgroot. Ook heb je RoadSmart – Politiecontrole die veel gebruikt wordt. Dus er komt nu een concurrent bij. Maar als de community het niet oppikt zal coyote de grootste blijven.

    • @Jantje_555: Coyote is hier inderdaad zeer populair. Telkens ik de grens naar NL oversteek heb ik weinig tot niets meer aan de Coyote wegens te weinig voor rijders. Deze ga ik zeker proberen als hij uitkomt, eerst samen met de Coyote en indien voldoende gebruikers mss ter vervanging van (Coyote is toch 144€ / jaar).

  2. Jammer genoeg is er niks voor Zwitserland – want VERBOTEN!
    Misschien maar beter ook; als je er hier eentje mist en rijdt wat te hard, kan je gewoon je auto, huis, vrouw, bankrekening en auslanderausweis inleveren!

  3. Hoe zit het eigenlijk met het mb (data) verbruik van deze app, hoeveel mb gaat er door heen van bijvoorbeeld een ritje van een uur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *