Flitsmeister PRO is er nu ook voor Android

Flitsmeister PRO
De PRO-functie van Flitsmeister, waarbij advertenties tot het verleden behoren en je een aantal nieuwe features krijgt, is nu ook beschikbaar gemaakt voor Android.

Met het PRO-pakket krijg je naast standaard functies als snelheidsweergave, de gemiddelde snelheid bij trajectcontroles en natuurlijk de locaties van alle flitsers, ook zicht op de geldende maximumsnelheden en kan je de flitsgeschiedenis van een bepaald traject of weg inzien. De leukste feature is uiteraard de 0 tot 100 km/u-meter en de topsnelheidweergave. Het PRO-pakket kost €3.59 voor 1 jaar.

Het PRO pakket is een in-app aankoop en kost €3.59 voor 1 jaar, maar je kunt de optie eerst drie weken kosteloos testen. De iOS-app van Flitsmeister beschikte al een week of drie over de PRO-functie. de Android-app downloaden kan HIER.

[lg_folder folder=”0_Apps/Flitsmeister/Flitsmeister_PRO_Android/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

  1. In eerste instantie had ik deze PRO versie best willen hebben, al vond ik het toen ook al aan de hoge kant in verhouding tot de meerwaarde t.o.v. de gewone versie. Maar dat ie nu ook maar één jaar geldig is vind ik het helemaal duur en zal hem daarom dus ook niet aanschaffen.

  2. en wanneer is dit beschikbaar voor windowsphone? heb geen zin om straks met een android en windowsphone te lopen omdat flitsmeister geen PRO versie heeft voor WP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *