Foto’s: Samsung begint 2018 met stijlvolle midrangers

Auteur: , Geen reacties
Samsung Galaxy A8 gelekt

Voor een premium design hoef je niet meer je spaarrekening leeg te plunderen.

2017 Is de grote doorbraak geweest van de (bijna) randloze smartphone. In het begin van dit jaar liet Samsung de concurrentie in het stof bijten met de release van de Galaxy S8. Het toestel had niet alleen hoogwaardige specs, maar ook nog een moderne behuizing en een langwerpig beeldscherm.

Grote fabrikanten zoals Apple, LG en Huawei volgden met een vergelijkbaar design, maar ook alleen voor haar premium toestellen. In 2018 brengt Samsung echter ook haar ‘Infinity Display’ naar de midrangemarkt. Zo wordt in ieder geval duidelijk door de verschillende foto’s die gespot zijn op Weibo van de Samsung Galaxy A8 Plus (2018).

Samsung Galaxy A8 Plus

Uit het geregistreerde bluetoothcertificaat blijkt dat de A8 en A8 Plus hoogstwaarschijnlijk de opvolgers zijn van de A5 (2017) en A7 (2017). In onderstaande foto zien we dat de A8 Plus vrij veel lijkt op het vlaggenschip van dit jaar.

Hoewel het toestel er modern uitziet, maakt de A8 Plus geen gebruik van afgeronde schermranden zoals bij het vlaggenschip. Het beeldscherm is met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels eveneens minder scherp dan de S8. Wanneer de fabrikant haar nieuwe midrange toestellen presenteert, is nog niet bekend.

Samsung Galaxy A8 PlusEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).