Foutje, bedankt: Samsung Galaxy S7 Oreo update vervolgd

Galaxy S7 Oreo update
Beter laat dan nooit.

Gebruikers van de Galaxy S7 hebben er even op moeten wachten, maar het is eindelijk zover? de update naar Android Oreo is aanstaande. Eigenlijk zou de uitrol ervan eerder plaats hebben gevonden, maar vanwege een lading aan klachten van bugs door alle vroege vogels haalde Samsung al snel de stekker eruit.

Gelukkig lijkt Samsung alles nu echt onder controle te hebben. Dat de Oreo update met problemen gepaard ging is redelijk opmerkelijk te noemen. De afgelopen maanden is de update namelijk uitvoerig getest in een bètaprogramma, maar dat mocht blijkbaar niet helpen.

De eerste gebruikers die de officiële Galaxy S7 Oreo update hadden geïnstalleerd, kregen nogal wat problemen voor de kiezen. Zo startten enkele exemplaren zichzelf uit het niets opnieuw op. De echte pechvogels zijn degenen die een Galaxy S7 hebben die in een bootloop terechtkomt, een situatie waarin de smartphone zich zonder succes blijft herstarten.

Eventuele problemen moeten met de nieuwe Oreo uitrol echt verleden tijd zijn, waardoor iedereen weer naar hartenlust gebruik kan maken van hun toestel. Zit je op dit moment met een disfunctionele Galaxy S7, dan raadt Samsung aan om contact op te nemen met een servicelocatie in de buurt of het toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *