Ga jij voor de iPhone 7 met 256GB opslagruimte?

iPhone 7 met camerabobbel
Koop je straks een iPhone met 16, 32, 64, 128 of 256 GB? Dat is de vraag…

Het is nog niet duidelijk welke opslagmogelijkheden Apple je bij de iPhone 7 gaat bieden. Het lijkt erop dat 32GB de instapper wordt, omdat de techgigant de 16GB-variant eindelijk laat vallen. Digitimes meldt nu dat je naast 64 en 128GB ook kunt kiezen voor 256GB.

Het is nog niet duidelijk of Apple de opslagcapaciteit van 256GB beschikbaar maakt voor alle modellen, of dat je die keuze alleen hebt als je een iPhone 7 Plus koopt. En misschien wel belangrijker: wat moet je betalen voor een iPhone met 256GB opslagruimte?

Als de geruchten kloppen, dan gaat de iPhone 7 op 23 september in de verkoop.

12 reacties

 1. 16GB. Is zat. Heb tig fotos en videos plus m’n complete muziekverzameling en heb nog 4GB vrij.
  Mensen die helemaal flippen en méér méér méér nodig hebben, moeten maar eens leren op te ruimen…

   • @turbobrick: “16GB stelt niks meer voor”

    Dat is iets dat jij (en vele andere) laat aanpraten. Groepsdwang. Als je geen dat en dat hebt, ben je ouderwets, niet bij de tijd, hoor je er niet bij (aankruisen wat past).

    Ik laat me niet door fabrikanten, of mijn omgeving, aanpraten wat IK nodig heb. Ik zie (objectieve waarneming, gebaseerd op klare feiten) dat een aifoon met 16GB voor mij (maar ook voor de meeste mensen die ik ken, incl. de “no-space klagers”) meer als genoeg capaciteit heeft. Mijn zoon mekkert altijd. Need more space. Hij heeft dik 1300 foto’s en meer als 40 video’s op z’n mobieltje. En hij kijkt er daarna nooit meer naar. Is gewoon te lui om op te ruimen. Maar wél mekkeren “pa ik heb meer gigalebytes nodig” of “maar op school hebben ze allemaal (ja echt, aaaalemaal) een grotere foon”. Ik: ja hoor, het is goed met je…

    Echt, mensen laten zich dingen aanpraten die ze niet nodig hebben. Marketing en groepsdwang zijn machtige sales-tools. Ik hou de centen voor de “hogere” versies lekker in m’n zak.

    (en nee, geld in m’n zak houden door een el-cheapo Android gussel te kopen ga ik niet doen)

    • @fijnkonijn: Laten ons NIKS aanpraten maar wij gebruiken dat ding waarvoor hij is.
     What’s the point van een hyper moderne Iphone 6S of SE met dikke camera, super snelle cpu, en noem alle tech maar op om er nauwelijks wat mee te doen en constant te moeten opschonen ?
     Op vakantie zijn 240 foto’s helemaal niets … Hetzelfde geld voor een paar HQ filmpjes en wat muziek.
     Weinig zin om met een kabel en laptop rond te lopen om steeds de boel te moeten dumpen of te moeten schooien voor fatsoenlijke wifi om 100’en MB’s per dag aan data te verplaatsen.

     Nee hoor, kan lekker doen wat ik wil, kan meenemen wat ik wil en kan mijn tijd beter besteden dan steeds voor netwerk beheerder te moeten spelen.

     Dit geld voor velen die wel normaal in het digitale leven staan en weten dat je resterende 11GB na aankoop (Rest is IOS) zo op is.

     Welkom in 2016 Fijnkonijn !

  • @fijnkonijn: Ik heb hier hetzelfde. Ook 16GB, gaat prima nog. Ik heb er dan geen games op staan, dat scheelt al veel. Ik maak ook niet al te veel foto’s. En die ik maak, gaan gelijk de cloud in. Toch zou ik voor mijn nieuwe toestel iets meer opslag willen, ik zou wel wat meer willen filmen misschien. En om wat toekomstbestendiger te zijn uiteindelijk.

  • @fijnkonijn: ’tig foto’s’. Zet er maar een 0 achter haha, dat is gemiddeld gezien gewoon heel erg weinig en bij gebruik van veel apps, offline spotify etc is het veelste weinig.

 2. 652 muziek nummers
  285 video’s
  4.636 foto’s
  261 apps
  Nog 53gb beschikbaar van de 114 (128gb iPhone)

  16gb is wel echt weinig. 64 meer dan genoeg. 128gb is overkill en maakt je lui met opschonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *