Deze Nederlandse afstandsbediening gaat in productie

Hey Humberto!
Via Kickstarter wist het Nederlandse “SPIN remote B.V.” hun revolutionaire afstandsbediening in productie te nemen. Dit is wat je er mee kan doen.

De SPIN remote is ontwikkeld voor iedereen die zich ergert aan de grote hoeveelheid knoppen, afstandsbedieningen en Apps die nodig zijn om elektrische apparaten te bedienen. Deze nieuwe afstandsbediening heeft een revolutionaire bedieningswijze, die niet alleen verandert hoe we een afstandsbediening gebruiken maar ook hoe deze eruit ziet. De SPIN remote zit vol met sensoren, die het mogelijk maken om beweging, rotatie, positie en aanraking te detecteren. Dankzij al deze techniek weet SPIN remote exact hoe je hem vasthoudt en hoe je hem draait, zo wordt beweging en aanraking naadloos omgezet in bediening. Een video zegt meer dan duizend woorden:

[gv data=”4PxLhvZINpc”][/gv]

Eind juli start men met een intensief Beta-test traject via een groep Kickstarter backers, om zo de belangrijkste functies te toetsen en te optimaliseren, aldus Mathijs Vaessen, co-founder van SPIN remote. De levering van de SPIN remote aan de Kickstarter backers staat vervolgens gepland voor september 2015 en direct hierna volgt de marktintroductie. Via diverse online- en offline retailkanalen wil SPIN een breder publiek kennis laten maken met hun revolutionaire afstandsbediening om zo de verkoop te stuwen.

Men heeft daarvoor echter extra geld nodig: “We hebben onze financieringsbehoefte in kaart gebracht voor het uitvoeren van ons marketing plan, een uitbreiding van het team, het ontwikkelen van nieuwe functies en het aanleggen van een minimale voorraad” vult Vaessen aan. Voor de financiering van de marktintroductie heeft SPIN remote B.V. er opnieuw voor gekozen om de crowd te mobiliseren. “Tijdens Kickstarter hebben we regelmatig de vraag gekregen of het mogelijk was om een aandeel in ons bedrijf te verkrijgen. Toen was dit geen optie, maar het heeft ons er wel van overtuigd dat we middels crowdfunding de verdere groei van het bedrijf kunnen realiseren.” De business propositie staat nu online op Symbid.nl en met al 33% van de financiering opgehaald in minder dan een week lijkt ook deze crowdfunding campagne weer een groot succes te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *