Galaxy Note 8 afbeelding lekt weken voor release uit

Samsung
Een van de meest betrouwbare smartphonelekkers heeft weer een afbeelding voor ons in petto.

Het is nog dik drie weken wachten op de officiële onthulling van de Samsung Galaxy Note 8, maar zoals gewoonlijk lekt vrijwel alles voor die tijd al uit over de populaire Samsung phablet-serie. Aan de gelekte foto van ‘leaker’ Evan Blass te zien, verandert het uiterlijk nauwelijks ten opzichte van de Galaxy S8.

In onderstaande tweet van @evleaks zien we de Samsung Galaxy Note 8 in de kleur Midnight Black. Uit eerdere geruchten is gebleken dat de phablet een adviesprijs krijgt van 999 euro, waardoor het toestel zich qua prijs kan meten met de iPhone 7 Plus.

Verder beschikt de Samsung Galaxy Note 8 over een 6,3 inch AMOLED-scherm met QHD-resolutie, een dubbele 12 megapixel-camera die drie keer optisch kan inzoomen met behoud van kwaliteit, een Snapdragon 835 chipset en 6GB RAM onder de motorkap.

Het is vooral de vraag in hoeverre consumenten de Note-merknaam weer in hun armen sluiten na het debacle van vorig jaar, waarin de Galaxy Note 7 licht ontvlambaar bleek te zijn en het imago flink aantastte. Aan de Galaxy S8 verkopen te zien, is de meerderheid van de consumenten deze grove fout inmiddels vergeten van de fabrikant.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *