Galaxy Note 8 render bevestigt geruchten

Note 8
Dit nieuwe beeld van de toekomstige Samsung Galaxy Note 8 laat zien wat we kunnen verwachten.

Alle ogen zijn gericht op Samsung, die werkt aan de opvolger van de beruchte Galaxy Note 7. Het was al even spannend met de Galaxy S8, maar er hebben zich tot dusver geen ernstige problemen voorgedaan en de Zuid-Koreaanse techgigant lijkt geleerd te hebben van eerdere fouten. Toch zullen sommigen met samengeknepen billen uitkijken naar de Note 8. De merknaam ‘Note’ van Samsung heeft immers een flinke deuk opgelopen als het gaat om veiligheid.

Over de Galaxy Note 8 is onofficieel al het een en ander bekend. Zo zal het scherm sterk lijken op dat van de Galaxy S8. Daarnaast wordt gesproken over een Exynos 8890 processor, 6 GB RAM geheugen en speakers van AKG. De render toont tevens een dubbele camera op de achterkant. Dit hebben we nog niet eerder gezien bij een vlaggenschip van Samsung, dus dit zou een interessante vernieuwing zijn.

Samsung heeft nog weinig losgelaten over de Galaxy Note 8. De verwachting is dat de Zuid-Koreaanse techgigant het toestel deze zomer gaat onthullen. (Ubergizmo)

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *