Galaxy S7 haalt 17 uur video-playback

Galaxy S7
…En dat is dan ook nog eens met ‘maximum backlight’. Dat wijst op een fantastische batterijduur.

Nieuwe dag, nieuwe S7/5se-geruchten. Vandaag een tweet van Eldar Murtazin, die een reputatie heeft opgebouwd onder meer door te voorspellen dat Google de Nexus-lijn niet zelf zou voortzetten en door de nieuwste toestellen vaak veel eerder in handen te krijgen dan anderen. Welnu, deze Eldar claimt dat hij een S7 in handen heeft en dat deze in staat is om maar liefst 17 uur lang video af te spelen, met maximaal backlight, volgens hem een record voor toestellen ‘in deze klasse’:

Murtazin tweet

Dat zegt dus allemaal niet zo veel over de video-capaciteiten van de S7, maar zeker wel over de batterijduur. Goed nieuws voor fans van een degelijke accu dus! Volgens de geruchten krijgt de Galaxy S7 een 3000mAh-batterij en de Galaxy S7 edge er een van 3600mAh. Die getallen zeggen echter niet alles. Zo heeft de S6 Active een 3500mAh-batterij en is deze in staat een uur of 11 aan video af te spelen. Hoe de S7 het resultaat van 17 uur bereikt is niet helemaal duidelijk.

2 reacties

  • @Jantje_555: Ja mischien wel … Maar laten we de praktijk maar eens zien.
   Ieder jaar zijn er geweldige verhalen van baanbrekende accuduren op papier maar als de consument hem heeft zien we nauwelijk echte grote verschillen.

   Ja, ipv bijna een hele dag haal je dan 1,4 dag en waar je netto nog niks aan hebt want je moet hem dan toch s’nachts laden om de gehele volgende dag door te komen.
   Ik vind het normaal om dagelijks compleet te laden en heb liever meer Geheugen, best mogelijke camera, en sterker glas om maar wat te noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *