Gelekt: bizarre Samsung klaptelefoon met high-end specs

Samsung kiest voor goedkoop
Ongelooflijk maar waar.

In Nederland moet je tegenwoordig echt heel goed zoeken wil je iemand kunnen betrappen op het gebruiken van een klaptelefoon. Niet zo gek ook, want dit design is, net als het besturingssysteem dat op deze toestellen zat, voor altijd en eeuwig achtergelaten in het verleden. In China denken ze daar toch behoorlijk anders over.

In dit land is er namelijk een filmpje opgedoken van de Samsung W2019, een bijzonder klaptelefoon die de W2018 van vorig moet opvolgen. Het is niet zomaar een klaptelefoon: je krijgt een 4,2 inch AMOLED-scherm, 3000 mAh aan accucapaciteit én de nieuwste Snapdragon 845 die ook bij de Galaxy S9 en Note 9 te vinden is.

In de video hieronder zien we de smartphone in volle glorie. Wat vooral opvalt is dat Samsung met hun klaptelefoon nog niet meedoet aan minimale schermranden. Deze zijn namelijk vrij dik te noemen. Ook ziet het toestel er nog wat groot en lomp uit.

Of het toestel op Android, Samsung Tizen of iets anders draait, durven we eveneens niet te zeggen. Ook over de prijs laat Samsung op dit moment nog niets los. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Samsung W2019 niet naar Europa komen helaas.

[gv data=”Pa-n_1Afb9Q”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *