Gelekt: dit is de OnePlus 3 in volle glorie

OnePlus 3 lekt opnieuw uit
De OnePlus 2 is alweer bijna een jaar oud, dus de opvolger is in aantocht. De OnePlus 3 is nog niet officieel aangekondigd, maar inmiddels kunnen we ‘m wel in volle glorie bewonderen.

Uit de renders die gelekt zijn via Evan Blass blijkt dat de OnePlus 3 een metalen behuizing krijgt en is voorzien van een USB Type-C aansluiting. Dat is een flinke stap voor OnePlus, dat de OnePlus One en OnePlus 2 eerder uitbracht met een plastic cover. De OnePlus X kreeg een glazen achterkant.

Verder kunnen we aan de renders zien dat de vingerafdrukscanner aanwezig is, terwijl de T-vormige antenne erop wijst dat de OnePlus 3 eindelijk NFC krijgt. De eerdere OnePlus-toestellen hadden verwisselbare covers, maar dat lijkt dit keer niet het geval te zijn. De metalen body is namelijk uit één stuk gemaakt.

De OnePlus 3 wordt waarschijnlijk aangekondigd in juni en krijgt een Snapdragon 820-processor, tot 6GB RAM en een 16-megapixel camera. Over de display zijn de insiders het nog niet eens: de een denkt 5″, de ander 5,5″. Het zou in ieder geval gaan om een AMOLED-scherm, waarmee OnePlus opnieuw een stap voorwaarts zet.

Nog geen reacties

  1. Zeer waarschijnlijk zal dit een 5,5″ worden, anders zit het de verkopen van de 6 maanden geleden geïntroduceerde OnePlus X teveel in de weg. Zou hou je bovendien ruimte over om over weer 6 maanden de ‘X2’ te introduceren, want er zijn toch best veel mensen die 5,5″ te groot vinden. (lees: ik, zei de gek).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *