Geniaal klein statiefje voor je iPhone [video]

Voeg Transformer-geluid hier in
Je hebt je smartphone eigenlijk altijd bij je, en de meeste moderne telefoontjes hebben best een aardige camera aan boord. Maar waarom zijn die dingen zo gruwelijk onhandig om neer te zetten voor zelfportretten?

Waarschijnlijk is dat omdat een telefoon nou eenmaal nooit ontworpen is om camera-dingen te doen, en daarom mist ie dus ook specifieke camera-dingen zoals een statiefschroef. Gelukkig zijn er nu wat slimme jongens die een heel klein opklapbaar statiefje hebben gemaakt voor iPhones. Ingeklapt is ie niet groter of dikker dan 2 creditcards op elkaar, en dus steek je ‘m altijd zo bij je.

Je moet even inzien hoe het statiefje opengeklapt wordt, de video helpt enorm, maar dan merk je in hoe gigantisch flexibel dit dingetje is. Zowel portret- als landschapsmodus werkt, en met wat handig gefrunnik kan je het telefoontje in eigenlijk alle posities draaien, zolang er maar 1 platte kant naar de grond gericht staat.

Op dit moment is het nog een Kickstarter-project. Ze zijn dicht bij hun doel, en des te simpeler een idee is, des te beter het vaak werkt, dus we hebben er alle vertrouwen in dat dit dingetje werkelijk in productie gaat.

Filmpje waarin alles wordt uitgelegd, inclusief het in- en uitklappen:
[gv data=”0kEen-gOLS4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *