Goed idee? Je kan vanaf nu terecht op Kickstarter!

Kickstarter in Nederland
Loop je al tijden met een briljant idee rond voor een nieuw project, maar heb je niet het geld om dit te realiseren? Geen nood! Vanaf vandaag kan je ook in Nederland een project aanmaken op Kickstarter en op die manier geld ophalen.

De afgelopen tijd zagen we al veel interessante projecten voorbij komen die via Kickstarter probeerden om kapitaal op te halen, ook bekend als Crowdfunding. Nederlanders die dit wilden doen hadden tot nu toe pech, want deelnemers uit ons land waren nog niet toegestaan.

Vanaf vandaag kan echter je via de Nederlandse Kickstarter website een project aanmaken. Je moet dan nog wel even geduld hebben tot 29 april, want pas op die datum zullen de ingediende projecten live gaan.

Een idee op Kickstarter plaatsen is gratis, maar ze willen wel een deel van het geld hebben dat wordt opgehaald. Er hoeft overigens alleen betaald te worden als een project succesvol is. Wat de voorwaarden zijn kan je HIER lezen.

Morgenavond om zeven uur zal Kickstarter via een Google Hangout tekst en uitleg geven hoe het werkt om een project aan te maken en alles wat erbij komt kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *