Google Glass voor brildragers komt waarschijnlijk in januari

Glass op sterkte
Best leuk hoor, een brilletje met een ingebouwd beeldscherm. Maar dat betekent wel dat er verder geen ruimte meer op je neus is voor iets anders. Brildragers wereldwijd (waaronder ondergetekende) vallen hiermee dus buiten de Google-boot. Maar daar komt spoedig verandering in.

Tim Moore, een van de eerste Google Glass-Explorers, heeft aangekondigd dat hij zijn krachten met Rochester Optical gaat bundelen om brildragers ook van Google’s brilletje te laten genieten. Volgens hem zouden deze uiterlijk januari 2014 op de markt moeten komen.

Ze zijn van plan om met drie modellen te komen in bijpassende kleuren. De glazen zullen online besteld kunnen worden via een speciale website waar klanten ook hun sterkte in kunnen vullen. Binnen twee werkdagen zouden de glazen dan op de (Amerikaanse?) deurmat moeten verschijnen, klaar om in het frame gezet te worden.

Moore zegt dat hij zelf geen inside information heeft voor wat betreft bredere releasedatums van Google Glass, en dat er vooral niet teveel gezocht moet worden achter de datum van release. Maar het zou ons verbazen als dit product ver verwijderd zit van de publieke release van Google Glass. (via: Mashable)

3 reacties

    • @Jantje_555: Google Glass is toch wel een mooi product om stiekem te fotograferen of filmen idd.

      Soms kom je (ik tenminste wel) wel eens op plekken waar filmen/fotograferen niet is toegestaan zonder dat daar een wettelijke onderbouwing voor is, fotograferen met een mobieltje valt dan vaak teveel op. Stiekem je GoogleGlass opzetten (ik heb bv langer haar) is dan vaak wel een optie.

      Kan niet wachten tot hij uitkomt btw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *