Google Plus nu ook te gebruiken onder een pseudoniem

Google Plus
Mensen die niet onder eigen naam actief willen zijn op het internet, kunnen nu dus ook gebruiken maken van het sociale netwerk.

Het was voorheen niet mogelijk om Google+ te gebruiken onder een andere naam. Volgens de zoekgigant kwam dat doordat ze een community van echte mensen wilden creëren. Niet iedereen was daar even blij mee en daar is Google nu ook achter. Het bedrijf biedt zelfs zijn excuses aan, omdat de regel voor sommige gebruikers problemen heeft veroorzaakt.

Wel was het al mogelijk om een andere naam op je profielpagina te gebruiken. Datzelfde geldt ook voor YouTube. Toch zijn er nog wel een aantal regels waar gebruikers zich aan moeten houden. Gebruikers mogen zich niet voordoen als iemand anders. Users die hun gebruikersnaam nu vol willen zetten met Emoji’s: helaas, je moet nog steeds gebruik maken van bestaande letters en cijfers.

Ook is het niet mogelijk om je naam meerdere keren te veranderen. Gebruikers die dat proberen moeten namelijk 3 maanden wachten tot ze hun naam voor de tweede of derde keer kunnen veranderen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *