Deze Warzone glitch maakt spelers onzichtbaar en onsterfelijk

Warzone is wederom een flinke glitch rijker, dit keer betreffende een helikopter, onzichtbaarheid en onsterfelijkheid!

Warzone kreeg deze week eindelijk een gigantische content update. Maar zoals regelmatig het geval is, zijn fans weer woest over de ontwikkeling van de game. Wederom voegt Raven Software een feature toe die de game breekt. Sterker nog, een tijdje terug was het om dezelfde reden al hommeles in de gratis battle royale. Wederom zijn helicopters de dader, maar de bijbehorende glitch maakte Warzone onspeelbaar.

Warzone helikopter glitch breekt game

Een recente glitch veroorzaakt door de reeds toegevoegde helikopter maakte Warzone de afgelopen dagen onspeelbaar. Tenminste, als je de pech had dat je bij iemand in de lobby zat die ervan af wist. Wat was er aan de hand? Spelers die in de gloednieuwe gevechtshelikopters achter de minigun zaten, konden onsterfelijk worden.

Wanneer een helikopter neerstort of neergeschoten wordt, kan een speler nog gerevived worden of met self-revive zichtzelf oplappen. Maar in dat geval bleek de spelen niet alleen levend, maar ook onsterfelijk en onzichtbaar te zijn! Dus ja, dan heb je automatisch het potje gewonnen.

Na enkele uren moest de ontwikkelaar de nieuwe helikopters dus alweer uit de game slopen. Het is niet voor het eerst dat voertuigen Warzone slopen, al is het voor het eerst dat zo’n gigantische glitch het gevolg is.

Eerder dit jaar konden spelers helikopters al gebruiken om onder de map te komen. Ook werden de voertuigen gebruikt om ver boven de eindcirkel te vliegen en zo praktisch onsterfelijk te zijn. Kortom, het is keer op keer raak met helikopters in Warzone.

Wanneer de glitch gefixt is, komt de nieuwe (gevechts)helikopter weer terug naar Warzone. Tot die tijd zullen de gewone helikopters voldoende moeten zijn! Of het gloednieuwe Rebirth Island, waar voertuigen toch al niet zo’n grote rol spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *