Hét geheim van de Samsung Galaxy S10?

Galaxy S8
Wat gaat dé trigger zijn om een Galaxy S10 te kopen?

Hate it or love it. Dat is wat je kunt zeggen over de notch bij vele smartphones, met de iPhone X als misschien wel het bekendste voorbeeld voor velen. Een directe concurrent van Apple is Samsung. Al jaren worden de vlaggenschepen uit de Galaxy-reeks vergeleken met het topmodel van de iPhone.

Er is nooit een duidelijke winnaar, omdat de aanschaf van een smartphone vooral een persoonlijke keuze is. Wel kun je de toestellen vergelijken op het gebied van technologie en concluderen welk techbedrijf beter innoveert. In dat opzicht lijkt Samsung met de Galaxy S10 flink te gaan uitpakken.

Een bericht van ETNews suggereert namelijk dat de nieuwe Galaxy S10 mogelijk een OLED-scherm gaat krijgen met geluidstechniek, in samenwerking met LG ontwikkeld. Dit betekent dat er geen notch of een inkeping nodig is, want het geluid kan uit het OLED-scherm komen. Een mooi stukje innovatie, mocht dit gerucht kloppen.

Een release kunnen we in het eerste halfjaar van 2019 verwachten. Eerst is het nog de beurt aan de nieuwe Galaxy Note 9, die later dit jaar het licht zal zien. Als we de geruchten mogen geloven zal ook dit toestel een mooi apparaat worden, met onder meer een zeer krachtige batterij onder de motorkap.

3 reacties

    • @av_diver: Precies en dan voornamelijk die voor de geavanceerde gezichtsherkenning welke Apple gebruikt.

      Dat laten vallen betekend ook een kleinere notch, zoals de Android fabrikanten afgezien van de kin nu doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *