Het is bijna zover: flitspalen naar Google Maps!

Het is bijna zover: flitspalen naar Google Maps!
Binnenkort op Google Maps bij u in de buurt.

Sinds Google voormalig concurrent Waze in handen heeft gekregen is het makkelijk voor het techbedrijf om technologie van het ene platform naar het andere te brengen. Er waren al geruchten dat flitspalen naar Google Maps zouden komen en nu is de bevestiging min of meer daar, zo merkte Android Police op.

Via een testversie van Google Maps is ontdekt dat de navigatie-tool flitspalen weergeeft op de weg. De palen worden als icoontje weergegeven op de kaart van Maps. We kennen de techniek al van Waze. Voor Google Maps-gebruikers is het echter ook fijn dat nu éindelijk deze feature naar de applicatie komt. Het heeft de nodige jaren geduurd. Gebruikers krijgen een geluidje te horen wanneer ze de flitspaal naderen, dit zal ook ongetwijfeld uit te schakelen te zijn.

Een release zit er op dit moment nog niet in. Heel lang zal het allemaal niet meer duren. Wanneer nieuwe features in test voorbijkomen, dan is het meestal een kwestie van tijd dat ook het publiek met die features aan de slag kunnen. Fingers crossed dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *