Het is weer vrijdagmiddag: tijd voor sex-tech [filmpje]

sex-tech-baby-blocker
Van zelfrijdende seks en condooms na de geboorte tot sexloze iPhone-huwelijken.

Het is weer vrijdagmiddag. Ook voor veel techliefhebbers tijd om langzaam de zinnen te verzetten op weg naar het weekend. Je moet het nuttige met het aangename verenigen, dus ik dacht dat ik de laatste werkdag van de week wel wat luchtiger kon afsluiten. Daarom praat ik je bij over de laatste sex-tech ontwikkelingen.

Zelfrijdende sex zorgt voor rode oortjes bij Tesla
Porno-actrice Taylor Jackson reed met haar vriendje in een Tesla Model X die op de stand voor ‘zelfrijdend’ gezet kon worden. Zoals het een goede en loyale medewerker wel vaker gebeurt kreeg ze last van beroepsdeformatie. Ze besloot direct haar vakkennis te gebruiken nu haar vriend zijn handen niet aan het stuur hield. Het resultaat was een kijkcijferrecord op het, voor jou vast volkomen onbekende, Youporn. Tesla is niet blij met alle publiciteit, al was het maar omdat de auto’s officieel nog niet zelfrijdend zijn. Ook waarschuwt de fabrikant dat de bestuurder ook in de modus voor automatisch rijden beide handen aan het stuur moet houden.

Ludieke reclamecampagne condoommerk baart opzien
Het condoommerk SKYN lanceert een nieuwe app voor Google Chrome, de ‘babyblocker’. Hun argumentatie is dat je moet genieten van sex zonder gevolgen. Als je een condoom gebruikt wil dus niet geconfronteerd worden met de ongewenste gevolgen van sex zonder protectie. In plaats van moraliserend over ernstige ziektes te praten geven zij het spotje een hilarisch gevolg door de Baby-blocker te introduceren. Deze chrome-extensie blokkeert foto’s van baby’s op social media en vervangt deze door andere afbeeldingen. Uiteraard wordt er ook serieus afkeurend gereageerd, maar ik vind het een geslaagde grap.
[gv data=”qLH0leZGhk0″][/gv]

Eindelijk erkenning voor inventieve adult-toy
Tijdens de innovatiebeurs CES ontstond er een rel toen een aanvankelijk uitgenodigde producent van een innovatieve adult toy van de beurs werd geweerd omdat men geen sex-attributen in het assortiment wilde. Dit was voor de onderneemster in kwestie uiteraard een onbevredigende gang van zaken, dus deed ze haar beklag bij de CES-organisatie. Op het hoogtepunt van de emotie besloot de CES dat een erkenning van de innovatieve prestatie niet kon uitblijven en zo kwam deze zaak alsnog tot een goed einde. De onderneemster heeft erkenning gekregen. Of ze volgend jaar wel aan de beurs mag deelnemen is nog niet bekend.

Seksloos het weekend door met de iPhone
Volgens onderzoekers is er een rechtstreeks verband tussen het feit dat met name jongeren minder seks hebben en de introductie van de iPhone in 2007. De grappen dat je niet heet wordt van de iPhone of dat de storingen impotentieverhogend werken kunnen achterwege blijven. Het blijkt namelijk dat de introductie ervoor zorgde dat we veel meer social media gingen gebruiken en daar ook veel intensere dingen gingen doen. Dit leidt enerzijds tot een verminderde waarneming van het onderscheid tussen feit en fictie. Anderzijds zijn jongeren door de wereld op social media zo onzeker dat ze minder graag hun lichaam tonen of een relatie aan durven gaan.

Prettig weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *